Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

22. 07. 2024. 18:27 >> 18:28
1
Čitaj mi:

predsjednik crne gore

Milatović PES-u: Dosade dosadne

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović reagovao je nakon što su iz Pokreta Evropa sad danas kazali da kad nije uspio na državnom nivou, Milatović je odlučio da sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) ruši vlast u Podgorici. Predsjednik je reagujući na njihovo saopštenje napisao "dosade dosadne".

Podsjetimo, iz Pokreta Evropa sad su se oglasili nakon što su predstavnici Pokreta za Podgoricu danas kazali su da će vratiti mandat građanima.

"Iako su pregovori sa većinom samo bili izgovor, želeći da se odgovornost prebaci na PES koji je prihvatio sve zahtjeve, danas je svima jasno da su se odbornici Pokreta za Podgoricu mnogo lakše dogovorili sa DPS-om da podrže inicijativu SDP, SD, LP u vezi skraćenja mandata”, kazali su danas iz PES-a.

Iz ovog Pokreta tvrde da se "nakon najave realizacije programa Evropa sad 2, opoziciji žuri da izađe na izbore prije same primjene, kako bi i dalje insistirali na neistinama i propagandom da od povećanja plata nema ništa."

Odbornica Nađa Ljiljanić je na današnjoj pres konferenciji poručila da će skratiti mandat Skupštini da građani procijene ko je radio dobro. 

"Očekujemo da će odbornici pokazati odgovornost, posebno oni iz vlasti, i da ćemo svi skratiti mandat Skupštini", navela je ona. 

Dodala je da će glasati za skraćenje, ali očekuju da i kolege koje izražavaju nezadovoljstvo funkcionisanjem glavnog grada učine isto.

"Tu prvenstveno mislim na kolege iz vlasti. Povjerenje u PES je izgubljeno. Naš stav je da vratimo mandat. Donijeli smo tu odluku i očekujemo od svih odbornika da će savjesno donijeti odluku da skrate mandat Skupštini", kazala je danas Ljiljanić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније