Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

22. 07. 2024. 14:49 >> 15:05
Čitaj mi:

REAGOVANJE PES-A

"Kad nije uspio na državnom nivou, Milatović sa DPS-om ruši vlast u Podgorici"

Odbornici Jakova Milatovića zajedno sa DPS-om, nakon godinu dana promjene vlasti, srušiće vlast u Glavnom gradu, tvrde u Pokretu Evropa Sad.

Kako su poručili, Milatović kad nije uspio na državnom, odlučio se da na lokalnom nivou sa DPS-om sruši vlast u Podgorici.

"Iako su pregovori sa većinom samo bili izgovor, želeći da se odgovornost prebaci na PES koji je prihvatio sve zahtjeve, danas je svima jasno da su se odbornici Pokreta za Podgoricu mnogo lakše dogovorili sa DPS-om da podrže inicijativu SDP, SD, LP u vezi skraćenja mandata”, piše u saopštenju PES-a.

Iz ovog Pokreta tvrde da se "nakon najave realizacije programa Evropa sad 2, opoziciji žuri da izađe na izbore prije same primjene, kako bi i dalje insistirali na neistinama i propagandom da od povećanja plata nema ništa"

“Građani moraju znati da je ovo samo pokušaj opozicije da preko Podgorice zaustave svoju dalju političku marginalizaciju, koja je neminovna. U pomoć onima koji će ostati ubjedljiva opozicija na državnom nivou prvi je potrčao predsjednik države i njegovi odbornici, koji su glasove dobili na potpuno drugačijoj platformi, a onda ih po modelu Džakovića i Draga Đurovića stavili na raspolaganju DPS-u. Međutim, građanima je danas sve jasnije, a ubrzo će biti i onima koji su pomislili da su građani Glavnog grada zaboravili ko je i na koji način upravljao Podgoricom više od trideset godina”, zaključuju u PES-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније