Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

21. 07. 2024. 08:10 >> 08:12
Čitaj mi:

ČESTITKA DUKAJA

"Vjerujem da će se Berane u narednom periodu konsolidovati"

Ministar javne uprave Maraš Dukaj, čestitao je 21. jul, Dan opštine Berane, predsjedniku Skupštine opštine Berane, Milunu Rmušu, kao i svim građankama i građanima Berana.

"U ime Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da Vama, građankama i građanima Berana uputim najsrdačnije čestitke povodom 21. jula, Dana opštine. Oslanjajući se na tradiciju i na bogate prirodne resurse beranskog kraja, vjerujem da će opština Berane u narednom periodu se konsolidovati, i sa uspjehom ostvarivati sve ciljeve inspirisani da doprinesu ukupnom razvoju Crne Gore i njenom napredovanju na putu evropskih integracija", navodi Dukaj.

Kako je kazao, Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Berane iz oblasti svojih nadležnosti u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građanima.

"Uz najbolje želje Vama, građankama i građanima Berana, još jednom čestitam 21. jul", kazao je ministar Dukaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније