Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

18. 07. 2024. 15:00 >> 15:03
Čitaj mi:

SPAJIĆ

"Niko za koga se dokaže da je dio kriminalne organizacije neće biti zaštićen"

Svako za koga se dokaže da je dio mafijaških ili kriminalnih organizacija biće procesuiran, poručio je premijer Milojko Spajić ističući da niko neće biti zaštićen.

On je na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljena Fiskalna strategija za period 2024 – 2026, odgovarajući na pitanje novinara da li zna ko je visokopozicionirani član izvršne vlasti koji se pominje u prepiskama sa Skaj aplikacije, rekao da nema tu informaciju.

“Za koga god se dokaže da je dio mafijaških ili kriminalnih organizacija neće biti zaštićen i biće procesuiran”, istakao je Spajić.

Specijalno policijsko odjeljenje u srijedu je, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), u okviru međunarodne akcija kodnog naziva “General”, uhapsilo devet osoba koje se sumnjiče za krijumčarenje kokaina na međunarodnom nivou.

Iz SDT-a su kazali da su protiv uhapšenih i još deset osoba podnijete krivične prijave zbog sumnje da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droga.

Sastavni dio akcije su i prepiske sa kriptovane Skaj aplikacije u kojima se, kako su objavile Vijesti, više puta pominje visokopozicionirani političar iz vrha izvršne vlasti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније