Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

17. 07. 2024. 17:47 >> 17:47

DEMOKRATE dps-u

"Da li su FBI, DEA i AFP revanšisti prema bivšem režimu?"

Iz Demokratske Crne Gore pozdravili su međunarodnu akciju hapšenja osumnjičenih za krijumčarenje 2,5 tona kokaina, na osnovu podataka EUROPOL-a, a uz podršku američkih FBI-a i DEA-e, kao i australijske agencije AFP.

 

“Kako bi današnju međunarodnu aktivnost približili građanima, važno je istaći da je u pitanju sami vrh kriminalne piramide, koju je DPS stvarao decenijama, a na čijem su se vrhu, sada već nema dileme, nalazili najviši sistemski funkcioneri”, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Smatraju da ke DPS osljednjih dana uplašeen od ovakvih aktivnosti sektora bezbjednosti.


”Što je zapravo jedini stvarni razlog plaćenih orkestriranih napada posredstvom glasila mafije, na funkcionere Demokrata koji upravljaju ovim sektorom, što je posljednjih dana i više nego očigledno”, navodi se u saopštenju.

 “S obzirom da Demokratska partija socijalista danonoćno saopštava da su akcije crnogorskog Tužilaštva stvar političkog progona moralnih svetaca, pitamo ih: Da li se političkim revanšizmom bave najveće svjetske bezbjednosne institucije poput EUROPOL-a, FBI-a, DEA-e, AFP-a, na osnovu čijih saznanja i saradnje sa crnogorskim bezbjednosnim sektorom, ovih dana vaša kriminalna piramida doživljava najveći brodolom, koji će je iz akcije u akciju dovesti do potpunog nestanka, dodaje se u saopštenju. 

Pozdravili su i, u medijima objavljenu informaciju, da su današnjom akcijom obuhvaćeni i Radoje Zvicer, kao i ostala lica. 

“U našoj domovini više nema nedodirljivih. Pravda stiže po svoje, stiže i po one koji danas nisu uhvaćeni, jer od države niko i nikada neće biti jači. A neka se na isto spremi i vrhovni poglavar narko kartela, koji je uništio generacije crnogorske mladosti, što im razorene i u crno zavijene porodice nikada neće oprostiti”, zaključile su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније