Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

13. 07. 2024. 15:51 >> 15:51
3
Čitaj mi:

njemački predsjednik

Štajnmajer čestitao Dan državnosti: Crna Gora da pokaže vizionarstvo

Predsjednik Njemačke Frank-Valter Štajnmajer čestitao je predsjedniku Jakovu Milatoviću i svim građanima Crne Gore Dan državnosti - 13. jul.

"Vaša zemlja je tokom prethodnih mjeseci ostvarila izvjesni napredak na putu ka Evropskoj uniji. U to spada prije svega uspješna implementacija važnih reformi u oblasti vladavine prava i pravosuđa kao i održavanje dvije međuvladine konferencije od početka ove godine", kazao je Štajnmajer.

Prema njegovim riječima, ovi koraci su potvrda odlučnosti Crne Gore da svoju budućnost vidi u članstvu u Evropskoj uniji.

"Na tom putu ka Evropskoj uniji Crna Gora mora i nadalje da pokaže vizionarstvo, istrajnost, a ponekad i hrabrost za donošenje teških političkih odluka. Moji susreti s Vama i sa mnogim Vašim sunarodnicima mi ulivaju optimizam da ćete biti na nivou tih izazova”, zaključio je Štajnmajer.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније