Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B. [ Mina ]

01. 07. 2024. 17:12 >> 17:12

Odbor za bezbjednost i odbranu

Kontrolno saslušanje Spajića i Šaranovića 16. jula

Skupštinski Odbor za bezbjednost i odbranu obaviće 16. jula kontrolno saslušanje premijera Milojka Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića na temu imenovanja vršioca dužnosti (v.d.) direktora Uprave policije.

Predsjednik Odbora Miodrag Laković prvobitno je zakazao za 26. jun kontrolno saslušanje Spajića i Šaranovića, ali je ono odgođeno zbog međunarodih obaveza premijera i ministra.

Inicijativu za kontrolno saslušanje u martu su podnijeli poslanici Demokratske partije socijalista Danijel Živković i Nikola Janović, Građanskog pokreta URA Filip Adžić, Socijaldemokrata Nikola Zirojević i posebnog kluba Jevrosima Pejović.

Inicijativa je uslijedila nakon dešavanja na sjednici Vlade na kojoj je za v.d. direktora policije imenovan Aleksandar Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније