Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

23. 06. 2024. 14:44 >> 14:46
1
Čitaj mi:

POSLANIK SD-A NA MREŽI IKS

Otkazana sjednica Odbora za odbranu, Zirojević: Obavijestili nas porukom

Poslanik Socijaldemokrata  Nikola Zirojević saopštio je danas da je odložena  sjednica skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu.

Sjednica tog odbora bila je zakazana za 26. jun.

 

Informaciju o odlaganju sjednice, Zirojević je objavio na društvenoj mreži X. O otkazivanju sjednice poslanici su informisani porukom dostavljenom iz  iz Skupštine Crne Gore.

“Nakon duže od dva mjeseca čekanja kontrolnog saslušanja premijera i ministra unutrašnjih poslova, sjednica je otkazana. Ministar je u Njujorku, “prečim obavezama”, a Parlament i Odbor za bezbjednost na koljenima”, napisao je Zirojević na mreži X.  

Nakon ovoga, kako je kazao, najmanje što kolega Laković može da uradi je “da podnese ostavku”.

“I da rukovođenje Odborom prepusti nekom ko to može bolje da radi. Kako je to nekad lijepo uradio sa pozicijom šefa kluba poslanika PES-a. Iako mu je zamjena u potpunosti nedostojna”, stoji u objavi Zirojevića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније