Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

19. 06. 2024. 13:11 >> 13:11

MILATOVIĆ

"Profesionalizacija upravljačke strukture osnov za stvaranje ekonomski prosperitetnog društva"

Profesionalizacija upravljačke strukture i dobro korporativno upravljanje u javnim preduzećima predstavlja osnov za stvaranje efikasnog i ekonomski prosperitetnog društva, poručio je predsjednik države Jakov Milatović na sastanku sa predstavnicima Instituta Alternativa.

On je istakao da je na donosiocima odluka dа osiguraju da državna preduzeća budu primjer odgovornosti, transparentnosti i etičnosti što, kako je naveo, u prethodnom periodu nije bio slučaj.

Kako navode, Milatović je ocijenio da zapošljavanje u javnom sektoru obiluje neprimjerenim uticajima, te da znanje, profesionalne reference i rezultati u radu moraju biti kriterijumi po kojima će najbolji preuzimati odgovornost i biti nosioci društvenog i ekonomskog napretka naše zemlje.

Predstavnici Instituta Alternativa su izrazili zadovoljstvo susretom sa predsjednikom države i upoznali ga sa dosadašnjim aktivnostima, kao i sa izazovima sa kojima se susrijeću u svom radu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније