Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

17. 06. 2024. 22:46 >> 22:47
1
Čitaj mi:

ŠĆEPANOVIĆ

"Kovačević mora da ode sa čela grada"

Da svaka istina boli, pogotovo one koji vrlo svjesno uništavaju grad, pokazuje i najnoviji ispad direktora SC Boška Draškovića, koji je još jednom pokazao svoje pravo lice fizički nasrćući na predsjednika OO DPS Nikšić Borisa Muratovića, saopštila je odbornica DPS-a u SO Nikšić Kristina Šćepanović.

"Njegovo ponašanje nas ne iznenađuje, s obzirom na to da se Drašković, još za skupštinskom govornicom, javnosti predstavio nevaspitanjem i primitivizmom. Lokalnim vlastodršcima poručujemo da nam se ne zalijeću, jer je danas, nažalost, svako u mogućnosti da kupi fakultetsku diplomu, ali uz kupljene diplome, gratis ne dolaze pamet, znanje i sposobnosti", navela je Šćepanović.

Kako je istakla, izjava predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića, koji se "hrišćanski" uznio da pomiri narod prijeteći smrću građanima koji se ne osjećaju kao on, skandalozna je i neprihvatljiva.

"Dalje, koalicioni partneri Kovačevića moraju shvatiti da nije dovoljno samo osuditi njegovu izjavu. Treba da pokažu sugrađanima da im fotelje nijesu pomutile razum i da je jedina logična posljedica razrješenje predsjednika opštine Nikšić, jer ako želimo Nikšiću da vratimo pristojnost, Kovačević mora da ode sa čela grada. Zaključno, ovakvo nasilništvo i primitivizam Draškovića i Kovačevića jasno pokazuje da su obojica nedostojni funkcija koje obavljaju, a njihovo će štetočintvo ostati upamćeno kao period sramote i propasti grada pod Trebjesom", zaključila je Šćepanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније