Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

13. 06. 2024. 13:02 >> 13:02

jednoglasna odluka

Ratknić izabrana za novu potpredsjednicu URE u Budvi

Na sinoć održanoj sjednici opštinskog odbora Građanskog pokreta URA Budva za novu potpredsjednicu odbora jednoglasno je izabrana je Milica Ratknić, dok su za nove članice izabrane Slavica Todorović, Anja Leković i Željka Vukanić, koja je ujedno izabrana i za sekretarku OO URA Budva.

Kako je saopšteno iz te partije, na sjednici su analizirani nedavno održani lokalni izbori i postignuti rezultat.

Konstatovano je da URA u Budvi ima stabilnu podršku i pored činjenice da je na lokolnim izborima nastupala sa pozicije duple opozicije, i na državnom i na lokalnom nivou.

Donešen je i zaključak da URA u procesu formiranja vlasti u Budvi treba da da doprinos sastavljanju izvršne vlasti od partija centra.

"Takva vlast će građanima Budve vratiti povjerenje u lokalnu samoupravu i sva njena preduzeća te biti pravi servis svih građanki i građana Budve", saopštili su iz budvanske URE.

Kako su kazali, predsjedniku opštinskog odbora Blažu Rađenoviću je dato povjerenje da nastavi sa jačanjem partijske infrastrukture.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније