Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG [ M.M. ]

11. 06. 2024. 20:16 >> 20:51
Čitaj mi:

STOJANOVIĆ

Nova runda pregovora o Andrijevici u petak

Poslanik Socijalističke narodne partije Goran Stojanović kazao su tokom večerašnjih pregovora o formiranju vlasti u Andrijevici sve politčke partije i građanske liste stavile opšti interes građana kao osnovni cilj, te da je donijeta odluka da se pregovori nastave u petak.

Sastanak koji je počeo u 18 sati trajao je nešto manje od sat, a za pregovarački sto prvi put su sjeli predstavnici koalicije SNP- Demokrate, kao i Pokret Evropa sad, "Za budućnost Andrijevice" i dvije građanske liste.

"Sve politčke partije i građanske liste stavile opšti interes građana kao osnovni cilj, odlučeno je da nastavak dogovora bude predviđen za petak u 16 časova", kazao je poslanik Socijalističke narodne partije Goran Stojanović. 

"Interes građana je na prvom mjestu, i ono o čemu smo razgovarali to su programski ciljevi, odnosno stvaranje programa svih političkih partija koji su 90 odsto identični", dodao je Stojanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније