Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

09. 06. 2024. 09:49 >> 09:49
1

"a nije uspio da ujedini 18 Srba - odbornika u Budvi"

Odžić: Mandić pošao u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod

Andrija Mandić godinu i po dana nije uspio da ujedini 18 Srba - odbornika u Budvi, a pošao je u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod, saopštio je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić.

Odžić je kazao da je Vučićev zbor “srpskog sveta” okupio juče profesionalne Srbe iz regiona.

"Kvazipolitičare koji u Beograd idu kako bi “pljuvali” po svojim državama i ujedno veličali politiku velikog vođe, “ugrožene” Srbe koji su u svojim državama ipak nekako stekli milionsku imovinu", istakao je on.

Prema Odžiću, tu je bilo i omladinaca, koji su, kaže, Beograd vidjeli tek prije par godina, kada su bez dana radnog staža postali funkcioneri, oni su bili i do lokalnog, budvanskog vođe po savjet.

On je kazao da je Andrija Mandić lider "Milove fikus-opozicije kojeg su onomad baš Vučić i Đukanović napravili, kako bi se politički igrali", a poslije razlaza velikih igrača, naslijedio ga je Vučić.

"Veliki Mandić godinu i po dana nije uspio da ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao je u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod! Bili su tu i spuški recitator iz Mojanovića, Dajko sa kolegama iz građanskog biroa i mnogi drugi. Zadnji put kad su imali ovakve ambicije, a sve pod plaštom srpstva i pravoslavlja, ratom je spržen Balkan, bilo je mnogo pucanja, krvi, suza! Od ovakvih stručnjaka se ne može bolje očekivati ni sad, pitanje je samo koliki su stvarni dometi ovih političkih vazala", zaključio je Odžić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније