Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

05. 06. 2024. 14:09 >> 14:32
1
Čitaj mi:

RASPRAVA NA SJEDNICI

"Dopisi o Do Kvonu falsifikovani, Milović zadnji treba da priča o zakonima"

Tokom sjednice Skupštine danas je došlo do rasprave između lidera DNP-a Milana Kneževića i ministra pravde Andreja Milovića, između ostalog, i o afere" Do Kvon". Na dnevnom redu je bila izmjena Zakonika o krivičnom postupku.

Naime, Knežević je na sjednici kazao da "o radu Ministarstva pravde ne treba trošiti riječi, čim se pomenu falsifikovani dopisi o Do Kvonu".

"Neću dozvoliti iz Vlade nikom da vrijeđa Skupštinu. Nemojte da nas napadate na način što čete hvaliti samog sebe. Vi ste posljednja osoba koja treba da priča o zakonima i o zakoniku o krivičnom postupku", kazao je on. 

Milović mu je nakon toga poručio da odmah ide u SDT i prijavi dokaze i sumnje oko navodnih falsifikovanih dopisa oko Do Kvona. 

"To su ozbiljne optužbe na račun službenika našeg resora", kazao je Milović. 

Kritike na račun Milovića uputio je i poslanik GP URA Filip Adžić, tvrdeći da je Milović sve IBAR zakone prepisao. 

"Najveća uvreda za službenike ministarstva pravde je što imaju ovakvog ministra", poručio je on. 

Milović mu je na to odgovorio da na taj način unižava rad službenika Ministarstva pravde. 

"To je vaš manir, ako želite na taj način da se obračunate sa mnom. Nastavite dalje, ništa novo. Vaša agenda je da se ja napadam kako bi se spriječilo dobijanje IBAR-a. To je vaš odraz i vaše lice", zaključio je Milović. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније