Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

02. 06. 2024. 09:34 >> 09:47
Čitaj mi:

djeca su budućnost društva

Ministarke posjetile Dom u Bijeloj, maturantima uručile poklone

Ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić i ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović, posjetile su Dom za djecu bez roditeljskog staranja “Mladost” u Bijeloj, kako bi uručile poklone polumaturantima i maturantima.

“Vaša upornost i želja za učenjem nas inspirišu i daju nam snagu da nastavimo raditi na stvaranju boljih uslova za sve vas“, istakla je Nišić.

Po riječima jakšić-Stojanović, ovo je podsjetnik na važnost podrške i ljubavi koju svako dijete zaslužuje.

“Vi ste budućnost našeg društva, a mi smo ovdje da vas podržimo na svakom koraku”.

Ministarke su se saglasile da će nastaviti rad na poboljšanju uslova za djecu bez roditeljskog staranja i podržati ih u daljem razvoju i obrazovanju, pružajući im ne samo materijalnu pomoć već i emocionalnu podršku i vjeru u bolju budućnost.

Kroz ovakve gestove solidarnosti i pažnje stvaramo svijet u kojem svako dijete ima priliku da ostvari svoje snove i izraste u srećnu i uspješnu osobu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније