Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

31. 05. 2024. 19:38 >> 19:48
48
Čitaj mi:

Nikolić

"Mandić poziva EU da blokira Crnu Goru ako uvrsti rezoluciju o Jasenovcu"

Ako Andrija Mandić namjerava da u dnevni red sjednice Skupštine Crne Gore o zakonima iz djelokruga IBAR-a uvrsti i Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, jasno je da to radi po nalogu Aleksandra Vučića i da na taj način poziva Evropsku uniju da blokira Crnu Goru, napisao je na društvenoj mreži "X" šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić.

On je naveo i da u toj stranci imaju razlog da vjeruju da je Andrija Mandić obmanuo javnost i da razlozi zato što već drugi dan odlaže sjednicu parlamenta nisu oni koje je naveo.

"Danas je zakazao novu sjednicu o zakonima koji se tiču IBAR-a za utorak, sa najavom da će dnevni red predložiti na samoj sjednici. Ako Mandić namjerava da u dnevni red sjednice o zakonima iz djelokruga IBAR-a uvrsti i Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, jasno je da to radi po nalogu A. Vučića i da na taj način poziva Evropsku uniju da blokira Crnu Goru", napisao je Nikolić na mreži "X" i dodao da upozoravaju premijera Milojka Spajića da se ne igra sa najvećim javnim interesom Crne Gore.

Podsjećamo, predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić napisao je na mreži "X" da je današnju sjednicu parlamenta otkazao zbog nepoštovanja dogovora sa sjednice Kolegijuma predsjednika Skupštine.

Пратите нас на

Коментари48

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније