Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

28. 05. 2024. 20:34 >> 20:41
3

MANDIĆ O SPAJIĆU

"Knežević i ja uvijek čujemo isto, moguće da su ostali drugačije razumjeli"

Komentarišući izjavu poslanika Milana Kneževića da je premijer Milojko Spajić obećao da će Crna Gora biti uzdržana prilikom glasanja o Rezoluciji o Srebrenici, predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je da on i poslanik Milan Knežević uvijek čuju isto, ali da je moguće da su ostali učesnici sastanka na drugačiji način razumjeli izrečeno.

Nakon izjave poslanika DNP-a Milana Kneževića da je njemu i  predsjedniku parlamenta Andriji Mandiću premijer Milojko Spajić obećao da će Crna Gora biti uzdržana prilikom glasanja o Rezoluciji o Srebrenici, javio se premijer Spajić i šef njegovog Kabineta Branko Krvavac koji su to demantovali.

Mediji su bili zainteresovani da čuju stranu priče predsjednika parlamenta koji je prisustvovao sastanku.

“Uslijed brojnih pitanja javnosti vezano za to šta je rečeno na sastanku kojem smo prisustvovali premijer Spajić, njegov šef kabineta Krvavac, Milan Knežević i ja, želim da saopštim da smo predsjednik DNP-a Milan Knežević i ja zajedno prošli brojne bitke i da su one potvrdile da uvijek čujemo i vidimo isto, ali to ne znači i ne isključuje mogućnost da su ostali učesnici sastanka na drugačiji način razumjeli izrečeno”, kazao je Mandić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније