Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

23. 05. 2024. 21:37 >> 21:36
1
Čitaj mi:

JEDNOGLASNO

Kažanegra Stanišić izabrana za potpredsjednicu Demokrata

Za potpredsjednicu Demokrata, jednoglasno je izabrana Dragana Kažanegra Stanišić, na sjednici Glavnog odbora te partije.

Kažanegra Stanišić je, kako se navodi u saopštenju, internacionalna sekretarka Foruma žena Demokratske Crne Gore i članica Glavnog odbora partije. Po struci je ekonomistkinja, studije je završila u Beogradu, na Fakultetu za bankarstvo i finansije, a dugo godina je prepoznata kao aktivistkinja za zaštitu grad - hotela Svetog Stefana, kroz angažmane u civilnom društvu.

Sve odluke, navode, odbor je donio jednoglasno.

Novoizabrana popredsjednica Demokrata je druga na izbornoj listi ,,Demokrate- Ojačaj. Obnovi. Oživi. Budva odlučuje! Đorđe Zenović” na lokalnim izborima u Budvi zakazanim za 26. maj.

"Kažanegra Stanišić je nakon izbora istakla da je počastvovana činjenicom da je upravo na Svetom Stefanu, mjestu za čiji se status, kao opšteg i državnog dobra, svakodnevno bori, izabrana za potpredsjednicu Demokratske Crne Gore, Partije koja je i u Budvi i u Crnoj Gori, već deset godina model principijelnog i doslednog postupanja u odnosu sa svakim koalicionim partnerom i građaninom", navodi se u saopštenju.

Takođe, na sjednici su u okviru izbora i imenovanja, kao predlozi Foruma žena Demokratske Crne Gore, za nove članice predsjedništva partije imenovane iz reda žena i to funkcionerka Demokrata Jovana Mijović, Sandra Radević, generalna sekretarka Foruma žena Demokrata, Ilda Škrijelj, potpredsjednica Foruma žena Demokrata, kao i Branka Vukojičić, portparolka Foruma žena Demokrata, čime Glavni odbor dokazuje posvećenost Partije povećanju broja žena na ključnim mjestima odlučivanja u Partiji i zemlji.

Na sjednici Glavnog odbora za člana predsjedništva partije izabran je i Velizar Kaluđerović, dugogodišnji funkcioner Demokratske Crne Gore, dok je za predsjednika Demokratskog savjeta izabran Milivoje Zarubica.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније