Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 05. 2024. 08:10 >> 08:11

o životu, odrastanju

Branislav Nenezić: Ne volim ljude koji se kriju iza maske

Poslanik Socijaldemokrata Branislav Nenezić u emisiji "Upoznajte parlamentarce" kaže da sportom počinje svaki dan i da je zahvaljujući sportu staložen i u poslu.

Najdraže slike iz djetinjstva su mu odlazak sa roditeljima i bratom u poslastičarnicu na kolače, posjete skrivenim barskijm plažeama i brdu Volujica. 

Kao dijete prosvjetnih radnika morao je da vodi računa kako se ponaša iako je bilo malih nestašluka. 

“Aktivno sam se bavio sportom. Bavio sam se košarkom. Igrao sam za omladinski klub Primorka. Školu nijesam smio da zapostavim. Učenjem sam ujutro ili započinjao dan ili ga završavao", priča poslanik. 

Desetak godina je trener kros fita, voli planinarenje, sky running, odnosno trke na nadmorskim visinama  iznad 2.000 metara.

“To predstavlja moj izlaz iz svega, odmor i prilika da upoznam ljude iz zemlje, regiona i svijeta koji imaju ista interesovanja”, kazao je on.

U politiku je ušao slučajno, ali sa jednom namjerom.

“Nijesam mogao da radim u školi u svom gradu. To je bio težak momenat u mom životu. Zato sam ušao u politiku da mnogi moji građani ne bi morali da dožive takvu sudbinu”, kazao je on.

Otac je troje djece. Želja mu je da ih nauči da budu jedinstveni, da su jedni drugima najbitniji. Kod ljudi najviše cijeni otvorenost i iskrenost. 

"Ne volim ljude koji jedno pričaju drugo rade, koji se kriju iza maske", ističe on. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније