Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

16. 04. 2024. 13:17 >> 13:17
1
Čitaj mi:

PES

Spinovi DPS-a pokušaj da se relativizuju aktuelna hapšenja

Iz Pokreta Evropa sad napominju da su spinovi na račun ministra vanjskih poslova, kojima se služi DPS pokušaj da se relativizuju aktuelna hapšenja, koja svjedoče o sprezi organizovanog kriminala sa najvišim policijskim i pravosudnim funkcionerima iz perioda neprikosnovene DPS vlasti.

"Nakon što su akciju tužilačkih i policijskih organa u saradnji sa Europolom okarakterisali političkim revanšizmom, ovoj opozicionoj partiji nije ostalo ništa drugo osim da fokus sa sopstvenog skandala nevješto i bezuspješno pokuša da skrene na vanjsku politiku. Na njihovu žalost, Crna Gora je kredibilan NATO partner, na dobrom putu je da postane i članica Evropske unije, što skoro svakodnevno čujemo od najrelevantnijih evropskih zvaničnika, koji očigledno ne dijele mišljenje kakvo DPS pokušava da nametne", navode u objavi na mreži X.

Dodaju da u DPS-u iako svjesni da njihova priča nema nikakve osnove i utemeljenja, pokušavaju očajnički da iskonstruišu priču u koju ni sami ne vjeruju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније