Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

11. 04. 2024. 19:03 >> 19:05
Čitaj mi:

ŠEF DIPLOMATIJE NA DELFI FORUMU

Ivanović sa Varheljijem: Crna Gora uspješno posvećena EU putu

Ministar vanjskih poslova Filip Ivanović sastao se na Delfi ekonomskom forumu sa evropskim komesarom za susjedstvo i proširenje Oliverom Varheljijem, a na sastanku je poručeno da Crna Gora uspješno sprovodi reforme.

Kako je saopšteno iz Ministarstva vanjskih poslova, na sastanku sa Varheljijem je ocijenjeno da je Crna Gora, kao zemlja koja bilježi najveći napredak u pregovaračkom procesu, spremna da napravi odlučujući korak na evropskom putu.

Ivanović se sastao sa ministarkom za Evropu u britanskom Ministarstvu vanjskih poslova, Komonvelta i međunarodnog razvoja Nus Gani i specijalnim izaslanikom britanskog premijera za Zapadni Balkan lordom Stjuartom Pičom.

Ivanović se takođe sastao i sa generalnim sekretarom Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD) Matijasom
Kormanom, kao i potpredsjednikom Minhenske bezbjednosne konferencije ambasadorom Rainerom Rudolfom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније