Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

11. 04. 2024. 12:51 >> 13:07
1

vlada crne gore

"Egomanija i samobitnost moraju ostati na dnu ljestvice"

U odgovornom i posvećenom vođenju države znaju se prioriteti, a dobrobit svih građana Crne Gore daleko je ispred želja pojedinih poslanika za samopromocijom i stavljanjem ispred državnih interesa, poručeno je iz Vlade Crne Gore.

Naglasili su da "egomanija i samobitnost, koji dovode do cirkusa i gubljenja dragocjenog vremena za suštinske stvari, moraju ostati gdje im je i mjesto, na dnu ljestvice interesovanja."

Iz Vlade je poručeno da Spajić neće prisustvovati premijerskom satu 30. aprila, zbog zvanične posjete Njemačkoj, koja je najavljena još početkom marta.

"Premijer Spajić će se tokom posjete sastati sa kancelarom Olafom Šolcom, što je od posebne važnosti u kontekstu EU integracija i dobijanja IBAR-a. Njemačka je jedan od ključnih saveznika na EU putu, pa će predsjednik Vlade razgovarati i sa predstavnicima Bundestaga, njemačke privrede i održati mnogobrojne druge sastanke, koji će učvrstiti odlične odnose dvije zemlje", naveli su. 

Kako su kazali, predstavljanje reformi u razgovoru sa najvišim zvaničnicima Njemačke, potvrdiće da u ovom momentu nije ništa ispred evropskog puta, "koji u konačnom osigurava najviše benefita građanima Crne Gore."

Poslanik GP URA Miloš Konatar jutros je kazao da premijer Milojko Spajić izbjegava dolazak u Skupštinu Crne Gore jer izbjegava suočavanje sa poslanikom Dritanom Abazovićem.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније