Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

07. 04. 2024. 12:38 >> 12:39
2
Čitaj mi:

GP URA

"Spajić sa laži da pređe na djela i oduzme koncesiju Mićunoviću"

Pokret Evropa sad svoje političko djelovanje sve više svodi na svakodnevno plasiranje neistina, a sve to u nedostatku sopstvenih rezultata i evidentne krize vlasti. Možda Pokretu Evropa sad ne ide ispunjavanje obećanja, ali definitivno im se mora odati priznanje za bestidno iznošenje neistina u koje niko od građanki i građana Crne Gore ne vjeruje, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Osvrćući se na optužbe Pokreta Evropa sad da je URA dodijelila koncesiju na igre na sreću Branislavu Mićunoviću, iz Građanskog pokreta URA su istakli da je upravo Vlada Dritana Abazovića pokazala snagu države i nametnula striktno poštovanje zakona na način što je koncesionar u zakonitom postupku uplatio 4 miliona evra jednokratnih prihoda u budžet svih građana za koncesiju.

"A da je tokom perioda 42.Vlade, kada je ministar finansija bio Milojko Spajić u čijoj nadležnosti je i bilo rješavanja tog pitanja, isti koncesionar bio u povlašćenom položaju, jer je bez plaćanja ikakvih naknada obavljao aktivnost nakon isteka roka koncesija. Za razliku od Spajića, Vlada Dritana Abazovića je pokazala da niko ne može biti privilegovan i da mora platiti državi ono što joj pripada, zbog čega je i naplata od igara na sreću u periodu 43. Vlade bila 38 miliona eura, dok je u periodu 42. Vlade kada je ministar finansija bio Spajić iznosila svega 14 miliona", saopštili su iz URE.

Iz URE poručuju da upravo zahvaljujući rezultatima Abazovićeve Vlade naplatama države od igara na sreću hvalila se i Vlada Milojka Spajića.

"Vlada Crne Gore na čelu sa Milojkom Spajićem ima mogućnost da već na narednoj sjednici pređe sa plasiranja laži na djela i oduzme koncesiju Mićunoviću. Vidjećemo hoće li se to desiti ili će i ovo, kao i sve do sada, biti samo još jedna Spajićeva prevara", zaključili su iz URE.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније