Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

03. 04. 2024. 13:15 >> 13:20
Čitaj mi:

TRIBINA U KOTORU

Vuković Kuč: DPS donosi novi pristup politici

Demokratska partija socijalista (DPS) donosi novi pristup politici, poručila je poslanica ove partije Aleksandra Vuković – Kuč na tribini u Kotoru.

Ona je poželjela sreću svim kandidatima na izborima. 

Aktuelni predsjednik Opštinskog odbora DPS Kotor i kandidat za novi mandat Neđeljko Moškov poručio je da im je jedini cilj i interes prosperitet grada da Kotor u naredne četiri godine može da doživi preporod.

“Naš Klub odbornika mora da radi neprestano i mora da bude glasnik novog saziva Opštinskog odbora. U novom Opštinskom odboru moramo da pronađemo nove ideje i probudimo staru snagu, sa ljudima koji će sa mnom na čelu da promovišu naše ideje. Takođe, odbornici moraju da imaju čvrstu vezu sa mjesnim zajednicama i sa mjesnim odborima naše partije, jer glas naroda se mora slušati u kontinuitetu”, rekao je Moškov.

Na tribini je u svojstvu kandidatkinje za predsjednicu Opštinskog odbora DPS Kotor govorila i Slađana Mijanović, koja je saopštila da je ka ovoj kandidaturi vodilo srce i ljubav prema gradu, državi i DPS-u.

“Moje djelovanje u okviru DPS-a traje dvadeset godina i za to vrijeme bila sam uključena i prošla čitavu strukturu partije od mjesne organizacije, preko članice Izvršnog i Opštinskog sve do članice Glavnog odbora. Tako da sa pravom mogu reći da odlično poznajem partijsku organizaciju, kao i da sam ponosna na svoj razvojni put”, zaključila je Mijanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније