Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

02. 03. 2024. 21:29 >> 21:31

DPS

"To što vlast traži od Brisela dozvolu da prekrši zakon, govori o stanju u bezbjednosnom sektoru"

Kakvo je trenutno stanje u državi, bezbjednosnom sektoru ali i svijesti najviših državnih funkcionera, najbolje govori izjava ministra unutrašnjih poslova koji je tražio od Brisela da mu dozvole da prekrši zakon, smatraju iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz te partije ističu da ovaj nevjerovatan postupak visokog državnog funkcionera. dovoljno govori o ozbiljnosti države i sistema.

"Nesposobni da uspostave principe odgovornosti i ozbiljnosti u rukovođenju države, funkcioneri PES-a krivca traže u prethodnoj vlasti. Poput talaca vladajuće većine, pristaju na zahtjeve svakog ko ih ucijeni, od Mandića do Demokrata, ne ulazeći u ozbiljne posljedice po državni aparat koje iz takvog ponašanja mogu da proizađu", poručuju iz DPS-a.

Ukoliko PES nastavi ovim putem da, kako navode iz te partije, bez ikakvog integriteta trpi poniženja od svojih partnera, i još se pravi da u tome uživa, "od njih, ovako pocijepanih, ostaće “samo dugmići”, kao iz onog čuvenog filma."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније