Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

01. 03. 2024. 16:17 >> 16:29
1
Čitaj mi:

SJEDNICA

Vlada donijela više kadrovskih rješenja

Zoran Miljanić postavljen je danas za člana Odbora direktora Društva sa ograničenom odgovornošću „Wireless Montenegro d. o. o.“ Podgorica, odlučila je Vlada.

Vlada je na današnjoj sjednici donijela rješenje o određivanju Bajka Vučićevića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave za državnu imovinu.

U saopštenju Vlade se navodi i da je prestao mandat generalnog direktora Direktorata za međunarodnu pravosudnu saradnju u Ministarstvu pravde Branimira Janjevića.

Vlada je dala saglasnost da se za izvršnog direktora Društva sa ograničenom odgovornošću „Regionalni ronilački centar za podvodno deminiranje i obuku ronilaca“ ‒ Podgorica izabere Veselin Mijajlović.

Donijeto je Rješenje o određivanju Ivane Radulović za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Uprave za statistik.

Takođe je data saglasnost da se Slavica Stankov postavi za glavnu inspektorku za stanovanje u Odsjeku za inspekciju za stanovanje, Sektoru za zaštitu djelatnosti od javnog interesa u Upravi za inspekcijske poslove.

Mihailo Pejović razriješen je sa funkcije predsjednika Nadzornog odbora Javne ustanove Službeni list Crne Gore.

Vladimir Drekalović razriješen je funkcije člana Etičkog komiteta.

Vlada je takođe predložila Nadzornom odboru „Kontrola letenja Srbije i Crne Gore“ da Laza Maksimovića razriješi dužnosti zamjenika direktora „Kontrola letenja Srbije i Crne Gore“, a da se na tu funkciju imenuje Rajko Uskoković.

Vesko Knežević rariješen je funkcije člana Savjeta Agencije za civilno vazduhoplovstvo, a imenovana je Svetlana Roganović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније