Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

29. 02. 2024. 18:28 >> 18:28
2

DEMOKRATSKA PARTIJA SOCIJALISTA

"Članovi Vlade se ponašaju kao taoci NSD"

Ćutanje Vlade i MVP na protesnu notu BiH povodom pokušaja Andrije Mandića i Milorada Dodika da ponize ovu nama prijateljsku susjednu državu, predstavlja sramotu i odsustvo političkog integriteta, prije svega PES, partije koja čini osovinu ove vlade, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Bježanje od odgovornosti i strah od Mandićeve partije koja čini parlamentarnu većinu, sramota je za PES, ali to je manje važno. Ono što je mnogo bitnije su loše posljedice činjenice da su na čelnu poziciju u državi postavili nacionalistu koji po nalogu svojih mentora destabilizuje Crnu Goru, kvari odnose sa susjedima i namjerno otežava napredovanje Crne Gore ka EU", saopštili su iz DPS-a.

Iz te partije dodaju da od "skaradnog ponašanja Andrije Mandića samo je gore ćutanje onih koji su ga postavili na mjesto odakle može da kontinuirano nanosi štetu Crnoj Gori."

"Članovi Vlade, zajedno sa premijerom ponašaju se kao taoci Nove srpske demokratije koji su prinuđeni da nijemo posmatraju štetočinstvo koje im Mandić ispred očiju čini. Zbog svega navedenog jasno je da svaki dan opstanka ove parlamentarne većine i ovakve Vlade nanosi ogromnu štetu državi Crnoj Gori što je Demokratska partija socijalista i najavljivala još od samog formiranja Vlade", zaključuju iz Demokratske partije socijalista.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније