Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

25. 02. 2024. 14:23 >> 14:28
1
Čitaj mi:

ZAMJENIK PREDSJEDNIKA SDP-A

Odžić: Da vidimo ko će od zvaničnika primiti Dodika, Putinovog izaslanika

Crna Gora je za samo par godina došla od lidera u evropskim integracijama do toga da joj predsjednik Repubčike Srpske Milorad Dodik donosi upute za spoljnopolitička djelovanja, smatra zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić.

Kako je poručio, ostaje da se vidi ko će od tri "proevropska" predsjednika, primiti izaslanika ruskog lidera Vladimira Putina za Balkan, misleći na Dodika. 

 

"Poslije posjete glavnom štabu antievropske politike, u Rusiji i Bjelorusiji, kurir Mile u narednim danima prenosi zadatke po mini štabovima po Balkanu. Pored Crne Gore i Srbije, tu je i nezaobilazna Mađarska. U dosadašnjem političkom djelovanju najbliži mu je bio šavnički Dalaj Lama, iz milošte prozvan Vojvoda, međutim u posljednjim obraćanima porodice Dodik, mogli smo čuti da su oni i osnivači i finansijeri PES. U svijetlu posljednjih događaja na relaciji Spajić-Milatović-Milović, reklo bi se da im je investicija propala, i da je neophodno da ih "ruska ruka" pokuša stabilizovati , pa bi bilo očekivano da ga i neko iz tog pokreta toplo ugosti", zaključio je Odžić. 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније