Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

24. 02. 2024. 22:15 >> 22:27

REAGOVANJE

Stjepović: Niko od Demokrata nije iznosio podatke sa Odbora

Poslanik Demokrata Duško Stjepović odgovorio je poslaniku Pokreta Evropa sad Milošu Pižuricu, pošto je on ustvrdio da Stjepović iznosi podatke sa zatvorene sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu. Stjepović navodi da mu ni na pamet ne bi palo da na taj način krši Zakon.

"U želji da ne ostavim ni trunku sumnje da sam iznio nešto što je tzv. tajni podatak, sa zatvorene sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu, vrlo kratko ću odgovoriti mom cijenjenom kolegi, poslaniku Pižurici. Prvo, ja nisam ni član pomenutog odbora. Sve i da jesam, kao legalisti, ni na pamet mi nikad ne bi palo da kršim Zakon, Poslovnik i utvrđene procedure", poručio je Stjepović.

Takođe je poručio da navode o tome da su glasali svi prisutni, a da jedan član Odbora nije uopšte glasao, dok je DPS napustio sjednicu, nijesam iznio ni on, ni niko iz Demokrata.

"To je učinio predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Miodrag Laković, a onda su kao takvi više puta u različitim medijima i u drugim javnim prilikama ponovljeni", poručio je Stjepović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније