Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 02. 2024. 16:58 >> 17:00
5

ŠĆEKIĆ

"SNP nikada nije odustao od borbe za poštenu i odgovornu državu"

Potpredsjednik SNP Crne Gore Dragoslav Šćekić rekao je da mu je veliko zadovoljstvo da posle 26 godina može čestitati Dan osnivanja Socijalističke narodne partije svim osnivačima, članovima i simpatizerima.

"Vremensko trajanje je pokazatelj da su osnovali najčasniju političku partiju, stvorenu na čistim emocijama i borbi za vraćanje Crne Gore u pravne okvire, socijalno odgovorne i ekonomski prosperitetne. U toj borbi protiv organizovanog kriminala naši najistaknitiji funkcioneri, ali i članovi, dali su svoje živote. Naša je dužnost da ih se sjetimo, pomenemo i da ih nikada ne zaboravimo. Naše članstvo je izdržalo najgore golgote savremenog doba, ali nije odustalo od borbe za poštenu i odgovornu državu", rekao je Šćekić.

On je na mreži X napisao da je "pred nama velika šansa da u budućnosti vratimo svoje članstvo i simpatizere, jer vrijeme je pokazalo da je istina ipak kod nas, a da je ostalo samo bio bolji marketing".

"Moramo shvatiti i svoju pasivnost u određenim momentima, gdje smo dozvolili da nas nepravedno optuže, iako smo davali žrtvu za istorijske odluke, koje su uvijek bile u pravcu građanskog mira i poštovanju naše istorije. U vjeri da ćemo krenuti putem oporavka naše partije i Crne Gore i stvaranju odgovornog i uspješnog društva, želim svima srećan Dan osnivanja SNP, a svim građanima dobro zdravlje, ljubav i solidarnost i da zajedno doprinesemo boljem sjutra", kaže Šćekić. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније