Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М. [ Portal RTCG ]

08. 12. 2023. 17:00 >> 17:02

MANDIĆ U ANKARI

Dodatno unaprijediti odnose sa Turskom

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se u Ankari, tokom svoje zvanične posjete Republici Turskoj, sa Fuatom Oktajem, predsjednikom Odbora za vanjsku politiku Velike narodne Skupštine Turske.

Mandić se, kako se navodi u saopštenju u svoje i u ime delegacije zahvalio na gostoprimstvu.

"Istakao je da su odnosi Turske i Crne Gore i u prethodnim godinama bili veoma dobri, ali da je zadatak nove vlade da te odnose dodatno unaprijedi, kao i da tu poruku šalje u ime nove parlamentarne većine", navodi se u saopštenju.

Mandić je, kako se navodi, apostrofirao da veliki broj investitora, sve veći broj turista i veoma brojna zajednica iseljenika u Turskoj čine jaku sponu i rađaju dobru volju obje strane da naši međusobni odnosi budu najbolji mogući.

"Posebno je istakao izborni plan povećanja plata i penzija i istakao da su sve akcije vlade i parlamenta usmjerene u tom pravcu", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније