Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.А. [ rtcg.me ]

28. 11. 2023. 21:44 >> 22:05
1

ABAZOVIĆ

"Vlada CG glasala da Rijad dobije EXPO 2030"

Vlada Crne Gore glasala je danas da Rijad bude domaćin EXPO 2030, saopštio je predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

"Glavni grad Saudijske Arabije dobio je organizaciju svjetske izložbe za 2030. godinu. Nova Vlada, kao što sam i očekivao, nije imala hrabrosti da promijeni odluku prethodne Vlade, pa je, uz podršku Crne Gore, Rijad izabran za domaćina. Još jedan u nizu dokaza o ispravnosti odluka 43. Vlade", poručio je Abazović.

Abazović se zahvalio  ministru i svim zaposlenima u Ministarstvu vanjskih poslova na konzistentnosti i upućuje ih da nastave da slijede politiku koju su uspostavili.

"Koliko sada neracionalno zvuče sinhronizovani pritisci da promijenimo odluku i da to, navodno, može uticati na evropski put Crne Gore. Kad smo kod toga, Rim je dobio 17 glasova, od čega je šest članica EU glasalo za Italiju, dok je značajan broj članica podržalo Rijad", kazao je Abazović.

"Svaka propaganda se dnevno obesmišljava, a superiornost odluka 43. Vlade se potvrđuje na svakom mjestu na domaćoj i međunarodnoj sceni", zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније