Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б.

01. 08. 2023. 18:02 >> 18:04
3

DEMOKRATE CG

DPS ima problem sa kodnim imenima i Skaj aplikacijom

U Demokratskoj Crnoj Gori ističu da je očigledno da DPS ima problema da zdravorazumski razmišlja i rezonuje, pa našu podršku da mandatar bude Milojko Spajić shvataju kao nedavanje podrške.

"Ne znamo sa kim PES ima problem, ali očigledno da DPS, poslije ove izjave nema samo problem sa kodnim imenima i Skaj aplikacijama, već i sa malim mozgom. Očigledno da nije lako živjeti i raditi u virtuelnom svijetu mafijaških aplikacija, koje su im toliko pomutile razum, pa podršku Demokrata Spajiću za mandatara, koju smo prvi saopštili, doživljavaju kao nedavanje podrške Spajiću za mandatara", navode u saopštenju.

Dodaju da sposobnost DPS-a da okrene podršku naopačke i interpretira svijet na načine koje niko drugi ne može shvatiti i razumjeti je zaista jedinstvena.

"Sad nam je jasno kako uspijevate riješiti najzahtjevnije kriptografske zagonetke tokom dopisivanja sa Tigrom, Oficirom, Bornom i drugim licima sa kodnim imenima, da ne kažemo sa kriminalcima. Ne sumnjamo da će vas buduće generacije slaviti kao izvor nadahnuća, poštenja, poštovanja i logičkog zaključivanja", navode u saopštenju Demokrata.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније