Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

29. 05. 2023. 06:36   >>  08:55 1

POČINjE SUĐENjE

Medojević pred sudom, Spajić ga tuži za povredu časti

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević danas će se naći pred Osnovnim sudom u Podgorici, pošto ga je lider Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić tužio za povredu časti i ugleda. Suđenje počinje u osam sati, a Medojević je najavio da će po završetku obratiti javnosti.

Spajić je tužio predsjednika PzP-a i zbog povrede prava na psihički integritet i prava na dostojanstvo.

Spajić je angažovao Advokatsku kancelariju Danilo Radulović da, u njegovo ime, preduzima sve pravne radnje, a tužba je predata krajem februara. 

Advokat Radulović izjavio je ranije da se Spajić na ovakav potez odlučio, "kako zbog sopstvene mentalne higijene, tako i zbog mentalne higijene cjelokupne javnosti".

Spajićev advokat tvrdi da je Medojević "bombardovao javnost senzacionalističkim optužbama" protiv Spajića, "bez bilo kakvog pravnog i logičkog osnova".

Uoči podizanja tužbe oglasio se i Spajić, poručivši tada da ne želi da više toleriše ogromne količine neistina i sumanutih optužbi.

"Tim povodom podnosim tužbu protiv Medojevića, time čuvajući svoj integritet i integritet građana koji su svjedoci jarme lidera DF-a", kazao je tada Spajić u objavi na društvenim mrežama. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније