Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М./Т.Г. [ M.T. ]

26. 02. 2023. 15:26   >>  01. 03. 2023. 14:21 10

DIK-U

Jakov Milatović predao predsjedničku kandidaturu

Predsjednički kandidat Pokreta "Evropa sad" (PES) i zamjenik predsjednika PES Jakov Milatović predao je predsjedničku kandidaturu Državnoj izbornoj komisiji (DIK). Kazao da očekuje da 19. marta pobijedi demokratija, te da je siguran da će "oslobođeni građani prepoznati za koga da glasaju".

"Mislim da sam pravi kandidat iz PSE da u narednom periodu konačno u Crnoj Gori budem predsjednik svih građana što do sada nije bio slučaj. Vjerujem u siguran prolaz u drugi krug, i vjerujem da će 2. aprila konačno nakon 30-godišnje vladavine jednog čovjeka Crna Gora progledati i prodisati i vratiti se na put demokratskog razvoja", kazao je Milatović.

Istakao je da je glas za Pokret "Evropa sad" i njega kao kandidata glas za pravedniju i bogatiju Crnu Goru.

Podsjetimo, Milatović je ranije kazao da je Pokret "Evropa sad" za "samo 4-5 dana uspio da prikupi čak 22,288 potpisa podrške".

"Nevjerovatan uspjeh PES-a i naših prijatelja građanskih aktivista širom Crne Gore, koji su za samo 4-5 dana uspjeli da prikupe čak 22,288 potpisa podrške! Hvala svim građanima koji su svojim potpisom stali iza naše kandidature! Ovo je borba za pravedniju i bogatiju Crnu Goru", kazao je Milatović.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније