Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

04. 01. 2023. 19:40   >>  19:58 4

DANILOVIĆ PORUČIO

"Na izborima će mnogi shvatiti kolika im je politička vrijednost"

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović komenatrišući današnje neuspjele pregovore parlamentarne većine o formiranju Vlade poručio je da ne osjeća nikakav žal što nije došlo do dogovora.

"Dosta je bilo. Politika je kao i svaki drugi posao ako su ljudi koji je vode kao i svi drugi. Nažalost, nisu. Nema nikakvog žala kod mene što se nismo danas dogovorili. Lično i stranački ne mogu i ne možemo biti na šteti jer je i ovog puta trebalo da podržimo vladu u kojoj bi, neprirodno, kolo vodili oni koje građani kažnjavaju na izborima", saopštio je Danilović.

On je poručio da je zahvalan, što kako kaže, nije morao da se upire i objašnjava kako je nekorektno i nepošteno da se i u novoj Vladi pitaju oni koji se pitaju u ovoj.

"Zahvalan sam im što im je, očigledno, malo i onoliko koliko je svim drugima mnogo. Dakle, nemam ništa protiv izbora - naprotiv. Treba nam Ustavni sud ali ne po cijenu da ga izdiktira DPS. Na izborima će mnogi shvatiti kolika im je politička vrijednost", poručio je Danilović.

Kako kaže, svakom ucjenjivanju dođe kraj.

"Ako nas budete zvali ponovo u zadnji čas da se opet trguje na taj pazar ja neću doći.Dosta je bilo i prevršila se svaka mjera", zaključio je Danilović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније