Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

19. 12. 2022. 13:35 >> 13:31

NOSIOCI LISTA

"Uskoro nova gradska vlast uprkos opstrukcijama"

Nosioci četiri pobjedničke liste na izborima u Glavnom gradu Jakov Milatović, Jelena Borovinić Bojović, Danilo Šaranović i Luka Rakčević položili su danas vijenac na Spomenik partizanu borcu na Gorici, u čast 19. decembra Dana oslobođena Podgorice. Poručili su da će nova gradska uprava biti formirana uskoro, uprkos opstrukcijama.

Oni su, u zajedničkom saopštenju, ukazali na značaj navedenog datuma, kao i na potrebu novog oslobođenja Podgorice u skladu sa jasno izraženom izbornom voljom.

"Imali smo posebnu čast da danas, 78 godina od oslobođenja našeg grada, položimo vijenac na Spomenik Partizanu borcu i iskažemo poštovanje prema onima koji su položili svoje živote za našu slobodu. Zbog toga smo zajedničkim polaganjem vijenca željeli da pošaljemo poruku sloge i zajedništva, koja je našem Gradu potrebna - kao osnov dalje demokratizacije i razvoja, navodi se u saopštenju.

Poručuju da će nova gradska uprava biti formirana uskoro, uprkos, kako navode, svim opstrukcijama odlazeće gradske uprave.

"Podgoricu čekaju bolji dani", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније