Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

15. 12. 2022. 15:11 >> 15:30

ODLUKA VLADE

Saša Radović direktor preduzeća "To Montenegro"

Vlada je donijela rješenje o imenovanju Saše Radovića za vršioca dužnosti izvršnog direktora preduzeća "To Montenegro". Ta informacija potvrđena je u zvaničnom saopštenju nakon sjednice. Donijeto je rješenje o razrješenju v.d. izvršne direktorice Društva sa ograničenom odgovornošću za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju "To Montenegro" Dragane Frantov Nikolić.  Imenovan je Radović, navodi se u saopštenju. Vlada je donijela rješenje o imenovanju Saše Radovića za vršioca dužnosti izvršnog direktora DOO za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju "To Montenegro". 

Vlada je donijela rješenje o imenovanju Lejle Kaladžije i Katarine Čarapić za članice Savjeta za prava djeteta i razrješenju Ane Nikčević, predsjednice Upravnog odbora JU Centar za socijalni rad za opštine Plav i Gusinje. 

Kako se navodi, Vlada je donijela rješenje o imenovanju Jasmina Lukačevića za predsjednika Upravnog odbora JU Centar za socijalni rad za opštine Plav i Gusinje. 

Takođe je donijela rješenje o razrješenju dva člana Odbora za utvrđivanje reprezentativnosti sindikata Marka Ćipovića i Ane Leković, i rješenje o imenovanju Marka Ćipovića i Irene Joksimović za nove članove ovog odbora. 

Uz to je i donijela rješenje o razrješenju državne sekretarke u Ministarstvu sporta i mladih Amine Cikotić, a odredila Milana Bankovića predstavnika državnog kapitala na vanrednoj Skupštini akcionara "Željeznička infrastruktura Crne Gore“ AD Podgorica. Tu je i razrješenje državnog sekretara u Ministarstvu kapitalnih investicija Petra Odžića. 

Takođe i rješenje o imenovanju Ismeta Latića za državnog sekretara u Ministarstvu kapitalnih investicija i postavljanju Mirsade Bošnjak za sekretarku Ministarstva kapitalnih investicija. 

Po saopštenju, Vlada je postavila Maju Mijušković za generalnu direktorku Direktorata za pomorski saobraćaj, sigurnost plovidbe, zaštitu od zagađenja i pomorsku privredu u Ministarstvu kapitalnih investicija, a Bojana Ćulafića za državnog sekretara u MUP-u. 

"Rješenje o razrješenju članova Socijalnog savjeta Crne Gore Admira Adrovića, Miomira Mija Vojinovića, Gorana Đurovića, Damira Davidovića, Vladimira Obradovića, Miloša Medenice, Budimira Mugošu i Edine Dešić, i rješenje o imenovanju novih članova ovog Savjeta - Admira Adrovića, Miomira Mija Vojinovića, Gorana Đurovića, Armenda Milu, Vladimira Obradovića, Miloša Medenice, Igora Nišavića i Edine Dešić", piše u saopštenju. 

Donijeto je i rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. sekretarke Ministarstva evropskih poslova Milene Žižić, ali i rješenje o imenovanju Milene Žižić za državnu sekretarku u ministarstvu, te rješenje o određivanju Miodraga Rašovića za v.d. sekretara Ministarstva evropskih poslova. 

Donijeta je odlukla da Ilija Vukčević bude državni sekretar u Ministarstvu finansija. 

"Predložila Skupštini akcionara AD „Marina“ Bar da za članove Odbora direktora izabere Muamera Raščića, Danielu Đurović, Nebojšu Barjaktarovića i Milorada Lekovića i odredila Dina Tutundžića za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na vanrednoj sjednici Skupštine akcionara AD "Marina" Bar", piše u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније