Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј.

13. 12. 2022. 15:27 >> 15:25
1

DPS

Iza napada na Mustafića i Nimanbegua stoje neodgovorni pojedinci

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) osudili su sinoćnji napad na poslanike Sulja Mustafića i Gencija Nimanbegua.

Kažu da je u pitanju je nedopustiv čin iza kojeg, kako su kazali, stoje neodgovorni pojedinci, a čiji postupci ni na jedan način ne odražavaju karakter protesta koji je održan juče ispred zgrade Skupštine.

"Jezik nasilja nije dobrodošao u našoj demokratskoj i građanskoj borbi za evropsku i pristojnu Crnu Goru, protiv vlasti koja ovu državu namjerno vodi u bezdan", kazali su iz DPS-a.

Pozdravili su reakciju organizatora protesta "Ima nas", koji su osudili napad na poslanike Mustafića i Nimanbegua, u potpunosti se distancirajući od tog nedopustivog čina.

"Ova nakaradna vlast je agresiju i primitivizam promovisala kao vrhunske vrijednosti njihove vladavine. Svi mi koji se borimo protiv te pošasti koja razara Crnu Goru, moramo da pokažemo da smo drugačiji, ali spremni, svi do posljednjeg, da stanemo na branik ove države i ne odstupimo im ni korak", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније