Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М. [ rtcg.me / TVCG ]

11. 12. 2022. 08:40   >>  14:16 10

IZBORI U ŠAVNIKU

Prekinuto glasanje na oba biračka mjesta

Prekinuto je glasanje na oba biračka mjesta u Šavniku. Predsjednik Opštinske izborne komisije (OIK) Šavnik Dušan Radanović, za Portal RTCG, saopštio je da je glasanje u zgradi Opštine i u Kruševicama prekinuto zbog uništavanja izbornog materijala.

U zgradi Opštine Šavnik biračko pravo pokušala je da ostvari osoba koja nije iz šavničke opštine ali je upisana u birački spisak.

Članovi odbora iz "Kolalicije za budućnost Šavnika" nijesu dozvolili da glasa, pa je izborni proces na tom mjestu prekinut.

Na biračko mjesto se očekuje dolazak policije koju je pozvao predsjednik biračkog odbora Marko Božović.

I u selu Kruševice takođe je prekinuto glasanje. Predsjednik Opštinske izborne komisije (OIK) Šavnik Dušan Radanović kazao nam je da je glasanje prekinuto zbog utvrđenih neregularnosti, odnosno uništavanja izbornog materijala.

Podsjećamo, oba biračka mjesta bila su otvorena jutros od 7 sati. Ovo je bio osmi pokušaj da se glasa na dva biračka mjesta u Šavniku, u zgradi Opštine i u selu Kruševice.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније