Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

05. 12. 2022. 13:14 >> 13:14

RAIČKOVIĆ

Svijetu šaljemo sliku “sedmog kruga pakla crnogorske demokratije”

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković kazao je da je za političku krizu u Crnoj Gori, uključujući i izbore u Šavniku kriva, takozvana politička elita. Poručio je da građani moraju da promijene priču jer se na ovaj način Evropi i svijetu šalje slika “sedmog kruga pakla crnogorske demokratije”.

“Smatram da je odgovornost na toj političkoj eliti. Nisam siguran da je taj izraz adekvatan. Začuđujuće je da jedna opština koja ima svega 2.000 stanovnika bude poligon za politička nadgornjavanja”, kazao je on u emisiji "Link" Radija Crne Gore. 

Smatra da je to poruka svima onima koji govore o evropskim vrijednostima. 

“Deklarišemo se 80 odsto za Evropsku uniju, a onda šaljemo Evropi i svijetu jednu čudnu sliku, jedan sedmi krug pakla crnogorske demokratije”, kaže Raičković. 

On je istakao da je to naša slika i da se moramo uozbiljiti. Raičković smatra da je fokus na pogrešnim stvarima. 

“Moramo da promijenimo priču i kažemo dosta je. Čitav svijet priča o ekonomskoj krizi, a mi, neće me niko pogrešno shvatiti, o izborima u Šavniku”, kazao je on i dodao da političke partije moraju da preuzmu odgovornost.               

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније