Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

О.З.

01. 12. 2022. 18:47 >> 18:45
1

REAGOVANjE

"Mogu samo da sanjaju rezultate uprave Glavnog grada koju je predvodio DPS"

Paradoksalno zvuči da zloupotrebu javnih resursa upravi Glavnog grada pripisuju osvjedočeni populisti i regruti koji su od svog dolaska na vlast nakon 30.avgusta 2020.godine do danas, uljebili na hiljade svojih partijskih aktivista, rođake, kumove, bližu i širu rodbinu, saopštio je Opštinski odbor DPS Glavnog grada.

Iz DPS-a su reagovali na zahtjev nosilaca pobjedničkih lista u Podgorici Jakova Milatovića, Jelene Borovinić Bojović, Danila Šaranovića i Luke Rakčevića, koji su tražili informacijaeod organa lokalne uprave i gradskih preduzeća, a koja se tiču drastičnog uvećanja broja zaposlenih u tim organima u periodu nakon izbora.

"Vidimo da oni, koji očigledno imaju pozamašnog političkog obraza, misle da crnogorski građani boluju od političke amnestije pa da su zaboravili da se za ove dvije godine, prekomjerno zapošljavalo isključivo motivisano partijskim interesima i nepotizmom, čime su od najprofitabilnijih državnih preduzeća stvoreni rekordni gubitaši", kazali su iz DPS-a.

Sa druge strane, kako su naveli, smjelost je, ali i velika drskost na takav način pokušati diskreditovati upravu koja svojim nasljednicima ostavlja 30 miliona eura u gradskoj kasi i pozitivne rezultate u svim gradskim preduzećima.

"Nažalost, nedorasli i gladni vlasti mogu samo da sanjaju rezultate uprave Glavnog grada koju je predvodio DPS sa koalicionim partnerima. Ali bez obzira na sve to, mi ćemo, bez i najmanje sujete, navijati i davati nemjerljiv doprinos da Podgorica nastavi utabanom stazom razvoja i napretka koju smo krčili svih ovih godina. To je u interesu svakog zdravomislećeg građana našeg grada, a to treba da bude i logika koju bi da je sreće slijedili i naši politički oponenti", piše u saoštenju Odbora DPS Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније