Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј.

29. 09. 2022. 13:51   >>  13:47 3

ORLANDIĆ

"Sada jasno da upozorenja SD-a o ruskom uticaju nijesu bila bez osnova"

Potpredsjednik Socijaldemokrata Danilo Orlandić podržao je akciju Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) protiv osoba koje se sumnjiče za stvaranje kriminalne organizacije i špijunažu.

"Puna podrška ANB-u na uspješno sprovedenoj akciji lišavanja slobode lica koja su radila za obavještajnu službu druge države", kazao je Orlandić.

On očekuje da će crnogorska obavještajna služba nastaviti djelovanje u tom pravcu i očekuej da neće biti pošteđeni ni agenti drugih obavještajnih službi.

"Sada je valjda svima jasno da naša upozorenja o štetnom ruskom uticaju nijesu bila bez osnova, već da je prijetnja po bezbjednosni sistem i Crnu Goru uopšte bila i jeste u potpunosti realna", kazao je Orlandić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније