Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

23. 08. 2022. 17:15   >>  17:13

PORUČILI IZ DPS-A

"Cirkus hoće da prenesu u Zetu"

Iz zetskog odbora DPS-a ocijenili su da se haotična politička situacija u potpunosti preslikala na lokalne prilike u Zeti. Poručuju da politički oprtunisti pokušavaju da neistinama i izmišljotinama "cirkus prenesu u Zetu".

"Svjedočimo činjenici da se oni koji su potvrdili da su protiv samostalnosti Zete ne mire sa činjenicom da smo raskrinkali njihove zadnje namjere, i da ponovo u prvi plan ističu nasušnu potrebu da ovo riješeno pitanje zloupotrebljavaju zarad isključivo političkih i karijernih ambicija. Isti oni koji su do juče pljuvali po URA-i zbog podrške pružene samostalnosti Zete, radi foteljaških interesa, ponovo, po ko zna koji put, pružaju raširene ruke dogovora, čestitaju na pompezno izgovorenim neistinama i pokušavaju da ponište ono pozitivno što je proizašlo iz turobne dvogodišnje agonije i destrukcije u kojoj smo svi zatočeni od šačice političkih manipulatora, licemjera i plaćenika", piše u saopštenju DPS Zeta. 

Dodaju da je veliki ulog u pitanju, te da se bitka bije oko fotelja i kandidature za predstojeće podgoričke izbore.

"DPS Zete priznaje krivicu samo zato što smo Milana Kneževića i družinu uskratili za mogućnost barjačenja sa činjenicom da su oni ti koji su „oslobodili“ Zetu. Ta političko-populistička grupacija danas kaže da, ako nijesu oni ti koji su nosioci samostalnosti Zete i ako nije kako su oni zamislili, pozivajući se na neistinite i nebulozne istorijske datume, onda to ništa ne valja. Međutim, na veliku žalost ovih političkih mešetara, ovoga puta će morati da se pomire sa činjenicom da je Zeti samostalnost donijela odgovorna politika DPS-a, i da za to preuzimamo i odgovornost ali i zasluge, a sjutra i mandat da ono što je naša vizija i materijalizujemo kroz nastavak razvoja Zete, još bolje i snažnije nego prije, ali uvijek kao dobri domaćini, komšije i prije svega ponosni Zećani", dodaje se, između ostalog, u saopštenju. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније