Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

15. 08. 2022. 21:05   >>  21:02 1

NIKOLIĆ PORUČIO

"Abazović bi “političkim mehanizmom“ Andrije Mandića da ostane u fotelji"

Dritan Abazović, kojeg je upravo Milo Đukanović predložio za mandatara, a DPS mu sa 29 glasova od 46 koliko je glasalo za njegovu vladu omogućila da bude premijer, sad se plaši da se “politički mehanizam” vrati u ruke tog istog Đukanovića, naveo je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Abazović je večeras kazao da će za pad Vlade glasati svi koji, između ostalog, žele da politički mehanizam pređe u ruke Mila Đukanovića.

"Upravo taj “mehanizam” mu je omogućio da bude premijer, kako bi se Crna Gora vratila na put evropskih integracija, gdje je bila za vrijeme vlasti DPS, ali je premijer sa tog puta namjerno skrenuo, i izazvao podizanje tenzija u crnogorskom društvu. Sada, očito, Abazović pokušava “političkim mehanizmom“ Andrije Mandića, koji se „napaja“ u Rusiji i Srbiji, da ostane u premijerskoj fotelji", naveo je Nikolić na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније