Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

08. 08. 2022. 19:02 >> 19:05
3

RADOVANIĆ OCIJENIO

"Da Đukanović nije imao kriminalnu agendu do sad bi sva pitanja bila riješena"

Generalni sekretar GP URA Mileta Radovanić poručio je DPS-u da će ta partija ekstremističku politiku morati sprovoditi sa nekim drugim, dok URU kako kaže, interesuje isključivo evropska Crna Gora.

On je reagovao na izjavu poslanika DPS-a Danijela Živkovića, koji je za Portal CDM između ostalog rekao da Vlada Crne Gore mora da padne, te ustvrdio da se zemljom upravlja van Crne Gore.

"Da Đukanović nije imao kriminalnu agendu, davno bi bili u EU, a sva velika pitanja bi bila riješena. URA će nastaviti da promoviše jednakost pred zakonom svih građana Crne Gore, kao i jednakost u ostvarivanju vjerskih prava i sloboda. Ekstremističku politiku moraćete sprovoditi sa nekim drugim. Nas interesuje isključivo evropska CG", naveo je Radovanić na Tviter profilu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније