Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Radio CG/Nena Drašković ]

08. 08. 2022. 15:59 >> 06:45
7

"RASTEREĆENO ČEKAMO"

Joković: DPS i Demokrate dogovorili obaranje Vlade

Lider SNP-a Vladimir Joković kazao je za Radio Crne Gore kako ima pouzdane informacije da su DPS i Demokarate dogovorili da 19. avgusta obore Vladu.

"Ono što su moje informacije veoma pouzdane, to je da su DPS i Demokrate sve dogovorili. Na njima je . Vidjećemo kako će na to gledati, ali ako su oni koji žele da obore ovu Vladu zato što je potpisala Temeljni ugovor spremni da idu da taj Temeljni ugovor bude poništen , kao što je najavio DPS , neka im je sa srećoom. Mi smo naše završili , a oni neka rade svoj posao", kazao je Joković i dodao kako SNP rasterećeno čeka sjednicu Skupštine.

"SNP završio je svoj politički cilj ulaska u Vladu, i posve rasterećeno čekamo rezultate glasanja 19. avgusta", zaključio je lider SNP-a.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније