Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

27. 06. 2022. 11:17 >> 11:15

OO SNP PODGORICA

"Vuković na Ljuboviću prikuplja političke poene"

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica saopštio je da da su se oni još u aprilu prošle godine obratili Ministarstvu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma sa zahtjevom da se brda Ljubović i Gorica proglase za zaštićena područja, odnosno parkove prirode.

"Tada smo ukazali resornom ministru Mitroviću da se podigla velika medijska prašina oko gradnje ulice i parkinga za stanare obližnjih zgrada u blizini Ljubovića, zbog čega je dio brda odvaljen i zbog čega su se mještani ovog dijela Podgorice javno suprostavili započetom poslu investitora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice", navodi se u saopštenju.

Prema njihovim riječima, Glavni grad Podgorica, pod rukovodstvom Ivana Vukovića, nije ništa učinio da bi spriječio devastaciju Ljubovića, "već su građani Podgorice svojim upornim protestima zaustavili naum lokalne samouprave da uništi ovaj prirodni biser našeg grada".

"Međutim, danas Ivan Vuković dolazi na „mjesto zločina“, odnosno na Ljubović sa novim obećanjem da će ovaj lokalitet uskoro dobiti šetalište. Ovo je očigledno još jedan pokušaj aktuelnog gradonačelnika Podgorice da u susret lokalnim izborima u oktobru prikupi još neki politički poen, i to preko Ljubovića za koji je do danas pokazao malo interesovanja", smatraju u SNP-u.

Kako dodaju u saopštenju, uzalud su ovi providni pokušaji "prodavanja magle građanima Podgorice od strane Vukovića".

"Podgoričani će znati da ocijene i ovaj njegov postupak, kao i cjelokupno djelovanje tokom prethodne četiri godine i da ga postave tamo gdje mu je mjesto, odnosno da ga za nekoliko mjeseci pošalju u političku prošlost", zaključeno je u saopštenju SNP-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније