Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 06. 2022. 21:50   >>  21:47

PEJOVIĆ PORUČIO

"Od suda naroda niko nije pobjegao"

Demokrate su na pravom putu, na putu pobjeda, pomirenja, na putu snažne i razvijene Zete u kojoj će svako imati mogućnost da živi i radi od svog rada, poručio je odbornik Demokrata u Skupštini opštine Golubovci Novica Pejović, na drugoj konvenciji Demokratske Crne Gore u Zeti.

Pejović je istakao da Zeta i te kako ima potencijala, ali da je svaka razvojna šansa zaustavljena razlogom da su na vlasti bili ljudi čiji je odnos prema Zeti i Zećanima bio nedomaćinski, te da su im upravo zbog toga građani ovog lijepog i potencijala punog kraja 30. avgusta pokazali gde im je mjesto.

Objasnio je da po broju stanovnika i po resursima Zeta jeste mjesto gdje je za očekivati brojne investicije na svim poljima.

"Te investicije su izostale, a nadomjestili su ih političke afere koje su se dešavale svih ovih godina za vrijeme vladavine DPS-a, među kojima se istakla “Afera koverat” koja je pokazala kako funkcionišu organizovane kriminalne grupe u krađi izbora", istakao je.

Pejović je podsjetio na činjenicu da ni jedan infrastrukturni projekat nije završen do kraja, i da je iz kase Zete u periodu kad je postala gradska opština, dva i po miliona eura opredijeljenih za razvoj Zete vraćeno u kasu glavnog grada.

“Neće ih spasiti odlaganje izbora. Sud naroda će ih stići, pa da li će to biti jul ili oktobar ili januar, sve isto, jer od suda naroda niko nije pobjegao. Doživjeće najveći poraz koji pamti Crna Gora, a kako će ih pamtiti Zećani to neka se dobro zamisle. Kad budemo nosioci vlasti, a biće to brzo, od prvog dana ćemo krenuti u razvoj Zete, jer, ako ko to zaslužuje, zaslužuju Zeta i Zećani”, zaključio je Novica Pejović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније