Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

20. 06. 2022. 15:50   >>  18:20 17

ŠARANOVIĆ

"Dok Marovići slobodno šetaju, poslanike opozicije maltretiraju na granici"

Poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović doživio je, kako je kazao, svojevrsno maltretiranje na granici sa Srbijom, gdje je sa porodicom bio duže zadržan i detaljno preteresan. Smatra da je to još jedan dokaz naleta neviđenog primitivizma prema crnogorskim poslanicima koji su branili i brane izbornu volju od 30. avgusta 2020.

Kako je objavio na svom Fejsbuk profilu, poslanici Demokrata su maltretirani više puta, ali nijesu željeli da izlaze u javnost, nadajući se da će primitivizam konačno prestati.

"Međutim, zaista je danas kap prelila čašu kada sam pri izlasku iz Srbije sa porodicom u prisustvu dvogodišnjeg djeteta preživio duže zadržavanje, detaljno prestresanje, i zaista, svojevrsno maltretiranje, kao da sam u najmanju ruku šef neke evropske kriminalne grupe. Dok Marovići uživaju po Beogradu, mi koji u životu nijesmo imali praktično ni saobraćajni prekrašaj, preživljavamo ovakvo maltretiranje. S obzirom da se ovakvo postupanje često u javnosti vezuje za Srebrenicu, čuo sam da je u proteklim mjesecima i poslanik Marko Milačić, koji nije glasao za predmetnu Rezoluciju, duže zadržavan nekoliko puta prilikom prelaska granice sa Srbijom. Vjerovatno zato što je branio izbornu volju od 30. avgusta i suprostavljao se rušenju Vlade i pobjedničke parlamentarne većine", navodi Šaranović.

Kako je kazao, Abazović redovno gostuje po Srbiji bez bilo kakvih smetnji i zadržavanja na granici.

"Vidimo, naravno, i kako nova nelegitimna Vlada kadrove DF-a bira na visoke pozicije. Svakim danom očito
postaje jasnije kako je rušena i srušena pobjednička vlast, a izabrana gubitnička i ko su bili nalogodavci, izvršioci i kumovi tih procesa", naglašava on.

Zapitao se da li će za nekoliko dana premijera, kako je kazao, nelegitimne Vlade, pretresati prilikom dolaska u Beograd, hoće li ga dočekati ministar poljoprivrede u farmerkama, kao i da li će nakon te posjete Marovići
konačno doći u Crnu Goru, a iživljavanje nad crnogorskim poslanicima prestati.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније